Mulig å trene inne igjen for de under 20

Nå begynner vi endelig på igjen med treninger. Vi forholder oss til de til enhver tids gjeldende råd og veiledninger angående Corona situasjonen. Du kan finne informasjonen her: Helsenorge, Ålesund kommune og NKF). På grunn gjeldende av Corona restriksjoner vil det kun være de under 20 som får være med og trene inne nå til å begynne med. Minner også om at alle må ha tatt Corona-vett kurs, dette er en forutsetning for å være med på trening. Har du tatt dette kurset i andre sammenhenger (f.eks i sammenheng med fotballtrening) behøver du ikke å ta det på nytt.

Treningene vil være på samme tidspunkter som før: Mandager og Fredager 17:30 – 19:00, Torsdager 19:00 – 20:30. Vi fortsetter også som før med at de aller yngste 9-12 trener på Mandager og Fredager, mens de over 12 også trener på Torsdager.

Vi håper situasjonen snart bedrer seg så alle får anledning til å være med. Følg med på oppdateringer, tren gjerne også litt hjemme.